Ensomcaroline | Skönhetsblogg

Lush färsk ansiktsmask "Brazened Honey".

Som ni ser på bilderna så sitter jag just nu med hårinpackning och ansiktsmask och väntar på att de ska verka. Har ni testat Lush olika färska, handgjorda ansiktsmasker? Jag tycker att dom är sjukt fräscha! Det bästa som finns är ju att gå till en Lush butik och få hjälp med att hitta en ansiktsmask som passar huden för tillfället, få testa den på handen och sen få med den hem i deras små gulliga påsar. Hihi! Älskar att dom är handgjorda och färska, då vet man precis vad som är i dem och att dem inte är fullproppade med en massa onödiga ämnen. I den som jag använder idag (Brazened Honey) är det dessutom små peelingkorn vilket gör att när man tvättar bort den så får man en liten peeling på köpet. Så, om ni inte redan har testat, så måste ni det nu på direkten!

Jag var inte riktigt beredd på julklappsrushen som blev idag på jobbet, jag hade tänkt mig att det bara skulle vara liiiiite mer än vanligt, men istället sålde jag för mer än dubbelt så mycket som jag brukar på en förmiddag. Vart jätteglad och det känns kul att avsluta på topp nu när jag åker hem imorgon. Så, efter förmiddagspasset imorgon så har jag äntligen lite julledigt, det ska bli så himla skönt! Inte för att jag egentligen känner att jag behöver vara ledig, utan för att jag har längtat så efter att få åka hem och umgås med alla mina nära och kära. 

Så efter jobbet idag har jag städat, packat, slagit in de sista julklapparna och nu även tagit en lång dusch. Nu är det bara lite sömn som fattas så är jag redo att åka sen! Eftersom jag vill ta vara på tiden hemma och umgås med min familj så kommer det antagligen inte bli någon speciellt bra uppdatering nu i några dagar, men på lördag är jag tillbaka igen. Ha en riktigt god jul! 

Monday mornin'

 

Smashbox Always Sharp Lip Liner "Ruby" swatches och hållbarhet.

Jag lovade ju att visa er hur min nya favorit sitter på läpparna och hur bra hållbarheten är. Så på bilderna ovan ser ni resultatet. De första två bilderna är tagna precis efter appliceringen, där har jag även applicerat Nyx Butter Gloss över i färgen "Cherry Pie". Som ni ser så blir resultatet helt flawless och faktum är att det inte tar speciellt många minuter att måla läpparna med pennan, den är så krämig och lätt att jobba med att man knappast kan misslyckas heller. Älskar verkligen den varma, röda färgen!

På de två andra bilderna ser ni hur läpparna såg ut ungefär 5 timmar senare. Observera att jag inte har bättrat på med varken mer läppenna eller mer läppglans under den tiden. På de 5 timmarna var jag både ute och handlade, pratade i telefonen, åt mat och drack utan att ens vara speciellt försiktig och ni ser ju vilket helt sjukt bra hållbarhet den har! Blev faktiskt lite chockad när jag tittade i spegeln eftersom den inte kladdat ut sig det minsta. Ni ser ju att glosset i princip är borta och att färgen började lossna lite, men jag måste ändå säga att hållbarheten är grym. Jag skulle vilja säga att man endast behöver bättra på med lite färg en eller max två gånger på en hel dag eller kväll. 

Är ni också på jakt efter bra läppennor så tycker jag verkligen att ni ska testa Smashbox Always Sharp Lip Liners, de är tyvärr lite svåra att få tag på och Kicks är i princip den enda återförsäljaren av dessa. Ni hittar dem på deras hemsida här.

Svar på kommentar - Alessandro Striplac.

Q: Hej! Googlade fram det här inlägget..nu när det gått en tid..tycker du Striplac har varit bra? tänkte investera i några lack.

A: Hejsan! Kul att du hittade mitt inlägg!

Jag tycker att Alessandro's Striplac har fungerat utmärkt och märker stor skillnad mellan Alessandros och Depends lack, de från Alessandro har bättre hållbarhet och är enklare att applicera. Både startkitet och lacken från Alessandro är ju lite dyrare än Depends var, men man märker stor skillnad på kvalité och dessutom innehåller ju Alessandros lack fler ml. För att sammanfatta allt så är jag väldigt nöjd och rekommenderar andra att investera i dessa produkter, dom håller ju i en evighet och man sparar både tid och pengar i längden på dem. Hoppas du tycker om dem lika mycket som jag gör!

Upp