Ensomcaroline | Skönhetsblogg

Från Stockholm till Brisbane, alldeles själv.

Nu har jag varit här i Australien i över två veckor, så nu är det kanske på tiden att jag berättar lite om min häftiga resa hit, tycker ni inte det?

 

Jag flög själv från Stockholm till Brisbane och min resa gick hur bra som helst! Jag flög med flygbolaget Emirates och det är jag väldigt glad över att jag gjorde, personalen var jättetrevlig, alla var hjälpsamma, man fick så mycket mat och dricka som man ville och alla hade en egen liten tv-skärm framför sig där man kunde spela spel, lyssna på musik och titta på film. Jag rekommenderar verkligen Emirates, jag hoppas att det är dem jag kommer åka hem med också!

 

Min resa började hemma i Kristinehamn, där farmor och farfar hämtade upp mig och mamma tidigt på morgonen, jag vinkade hejdå till lilla Kristinehamn och sedan påbörjades en fyra timmar lång bilresa till Arlanda. På Arlanda strosade vi omkring ett bra tag innan vi satt oss och fikade, efter det var det dags för mig att krama dem hejdå och börja gå till min gate. Fyfasiken var jobbigt det är att säga hejdå, tårarna sprutade i en kvart efter att jag hade lämnat mamma, farmor och farfar… Jag tröstshoppade lite på Victoria’s Secret, köpte en nackkudde och sedan gick jag till gaten. Jag var fruktansvärt nervös i flera dagar innan men när jag väl satt mig på planet så kändes allt så himla rätt och bra.

 

Det tog cirka sex timmar till Dubai och när jag väl kom dit träffade jag två svenska tjejer som var lika gamla som mig och allt slutade med att vi satt och spelade barn-geni tills jag fick springa till mitt plan. Dubai’s flygplats är enorm och jag trodde att det bara skulle ta fem minuter till min gate, jag hade fel, helt fel. Jag blev tvungen att åka tåg till min terminal och sista biten sprang jag för att hinna, haha. Sedan påbörjades en 14 timmar lång flygresa från Dubai till Brisbane, med en mellanlandning i Singapore. Jag sov mestadels av den tiden och jag har nog aldrig kännt mig så avslappnad på ett flygplan. Väl framme i Brisbane var jag så sjukt lättad och ännu mer lättad blev jag när jag såg Simon, vilken fruktansvärt härlig känsla att se varandra igen efter över två månader isär!

 

Det tog några dagar innan jag fattade att jag faktiskt var i Australien, jag fattar fortfarande inte riktigt att jag är här. Det var otroligt jobbigt psykiskt att lämna alla där hemma och flyga helt själv till andra sidan jorden, men det var så värt det. Jag är så himla stolt över mig själv att jag gjorde detta, på sätt och vis är det det häftigaste jag har gjort. Till er där ute som är rädda för att flyga själva eller liknande – det är bara att göra det. Allt löser sig och det är en sån härlig känsla när man väl är framme och har klarat allt helt själv!

 

” Sometimes you just have to jump off a bridge and hope like hell that you learn how to fly on your way down”

 

Upp