Ensomcaroline | Skönhetsblogg

L'Oréal Paris nya kollektion La Vie En Rose

Den nya kollektionen "La Vie En Rose" från L'Oréal Paris är inspirerad av fjolårets succé "Pure Reds" där ikoniska kvinnor fått ta fram varsin färg till kollektionen. Denna innehåller tre läppstift och tre matchande nagellack där ikonerna Naomi Watts, Blake Lively och Jennifer Lopez tagit fram en varsin färg. 

Direkt när jag öppnade paketet så visste jag att jag skulle älska minst två av dessa. Så fina färger!

Testade dem hela dagen i fredags och kan säga på direkten att den första färgen, "Naomi",  verkligen inte är min färg. Jag passar helt enkelt inte i ljusa läppar... Jag fick även för mig när jag testade dem efter varandra att de andra två färgerna var krämigare i konsistensen. Det blev tyvärr lite klumpar på läpparna av "Naomi" och jag gillade inte alls att bära den. Bättre blev det dock när jag satt på mig färgen "Blake", det är mer av en Caroline-färg. Superfin färg, men jag tycker att den känns lite för somrig just nu. Färgen "JLo" älskade jag dock såpass mycket att jag valde att bära den till jobbet i lördags. 

Något jag reagerade på var att dessa läppstift inte alls blir den färgen på läpparna, som de ser ut att vara i förpackningen. De blir mycket ljusare och mildare i färgerna, om det är bra eller dåligt är väl en smaksak skulle jag säga. I slutändan tycker jag att det är fina läppstift som jag tror att många där ute skulle gilla, men de blev ingen jättesuccé hos mig.

De ska finnas i butik sedan i september, men jag hittar dem tyvärr ingenstans på nätet. Ut i butik och kika efter dem! 

Pressutskick.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas